Duik vaker met Blue Ocean

Duik vaker met Blue Ocean

Duik vaker met Blue Ocean en ontdek de fascinerende onderwatertheaters van de Rode Zee. 

We zijn er trots op Blue Ocean aan u te kunnen voorstellen als een PADI 5 Star Instructor Development Dive Resort. Wij gaan in Januari op Europese toernee langs vakbeurzen. U bent van harte welkom om ons te bezoeken tijdens onze tentoonstellingstour die ons naar Frankrijk, Duitsland en Nederland zal brengen. Tijdens onze tour nodigen we u van harte uit om de onderwatertheaters van de Rode Zee te ontdekken en te leren kennen met Blue Ocean Diving Centers & Resorts. 

Het valt niet mee om als duiker een keuze te moeten maken uit wat de Rode Zee u te bieden heeft. Het aanbod aan onderzee‐panorama’s is gewoon overweldigend. Het fantastische onderwaterleven is eigenlijk ongeëvenaard. We hebben een aantrekkelijk menu voor u opgesteld dat u langs de mooiste duikplekken van Egypte voert. Daarom is Blue Ocean in Abu Dabbab, Marsa Alam, uw ideale one‐stop‐shop voor duiken en snorkelen in de Rode Zee.

Wat hebben we voor u in petto? Blue Ocean biedt dagelijks onbeperkt snorkelen en kustduiken in Abu Dabbab Bay met haar twee prachtige huisriffen en indrukwekkende zeegrasvelden. Het is de thuisbasis van gigantische schildpadden, dugongs, gitaarhaaien en talloze soorten papegaaienvissen.

We doen aantrekkelijke duikplekken aan met onze eigen speedboten en comfortabele ‘ribs’. We brengen u naar het nabijgelegen Elphinstone Reef met zijn flegmatieke haaien, naar de exquise koraaltuinen van Garden Reef, naar de dolfijnenfamilies in Shaab Samadai en naar de gevarieerde duikbestemmingen van Shaab Abu Dabbab, Om Halhalla, Marsa Egla en Marsa Mubarak.

Onze nieuwste aanwinst is de ultramoderne liveaboard Lady M. Ze neemt u mee op een minisafari om ongerepte duikplekken te verkennen. U doet onderweg in de zuidelijke Rode Zee met Blue Ocean de Fury Shoals, Daedalus Reef, St Johns, Zabargad en de beroemde Brother‐eilanden aan.

Bezoek ons tijdens de beurs en geniet van speciale aanbiedingen en aantrekkelijke kortingen op het boeken van duikpakketten, accommodaties, dagtrips en liveaboards.

U bent van harte uitgenodigd en welkom op Duikvaker in Houten bij Utrecht van 31 Januari  2020 tot 2 Februari 2020. U kunt ons vinden op stand #768.

Tot ziens in Houten!