Duik Vaker traf den blauen Ozean

Duik Vaker traf den blauen Ozean
Duik Vaker traf Blue Ocean en ontdek de fascinerende onderwatertheaters van de rode zee.

Wir Zijn er Trotten op Blue Ocean Aan U TE Kunnen Voorstellen ALS PADI 5 Star Instructor Development Dive Resort. Wij Gaan in Januari Op Europese Toernee Langs Vakbeurzen. U Bent van Harte Welkom Om ons Te Bezoeken Tijdens Onze Tertoonstellstur Die Ons Naar Frankrijk, Duitsland en Nederland Zal Brengene. Tijdens Onze Tour Nodigen Wir U van Harte uit om de onderwaterDeaters van de rode zee te ontdekken en te lingen kennen traf blaue ocean tauchzentren & sorte.

Het Valt Niet MEE OM ALS DUIKER EEN KEUZE TE MOETEN MAKEN UIT WAT DE RODE ZEE U te Bieden Heeft. Het Aanbod Aan Onderzee-Panoramas ist Gowoon Overweldigend. Het Fantastische Onderwaterlenven ist Eigenlijk Ongeëvenaard. Wir erleben EEN Aantrekkelijk Menü Voor u Opgesteld Dat u Langs de Mooiste Duekpllekken van ägypte Voert. Daarom ist ein blaues Ozean in Abu Dabbab, Marsa Alam, UW Ideale von One-Stop-Shop Voor Duiken en Snorkelen in De Rode Zee.

Wat Hebben, wir voor u in Petto? Blue Ocean Biedt Dagelijks Onbeeker Snorkelen en Kustduiken in Abu Dabbab Bay traf Haar Twee Prachtes Huisriffen en Indrukwekkende Zeegrasvelden. Het ist de Thisbasis van gigantische Schildpadden, Dugongs, Gitaarhaaien en Talloze Sooten Papagaaienvissen.

Wir Doen Aantrekkelijke Duikpllekken Aan traf Onze Eeigene Speedboten en Comfortabele 'Ribs'. We Brengene U Naar Het Nabijgelegen Elphinstone Reef traf Zijn Flegmatieke Haien, Naar de Exquise Koraaltuinen van Garden Riff, Naar de Dolfijnenfamilien in Shaab Samadai en Naar de Gevarieerde Duikbestemingen van Shaab Abu Dabbab, Om Halhalla, Marsa Egla en Marsa Mubarak.

Onze Nieuwste Aanwinst ist De Ultramoderne Liveaboard Lady M. Ze NeMt U MEE OP WEN MINISAFARI OM ONGEREPTE DUIKPLEKKEN TE VERKENNEN. U Doet Onderweg in de Zuidelijke Rode Zee traf Blue Ocean de Fury Shoals, Daedalus Reef, St. Johns, Zabargad en de Beroemde Brother-Eilanden Aan.

Bezoek Ons Tijdens de Beurs en Geniet van Speciale Aanbiedingen en Aantrekkelijke Kortingen op het Boeken van Duikpakketten, Unterkünfte, Dagtrips en liveaboards.

U BENT VAN HARTE UITGENODIGD EN WELKOM OP DUIKVAKER IN HOUTEN BIJ Utrecht van 31 Januari 2020 TOT 2 FESTRANI 2020. U KUNT ONS VINDEN OP STAND # 768.

Tot Ziens in Houten!
UP